Algemeen nieuws

 

Hieronder vind je de door Hematon verzamelde nieuwsberichten van anderen.

 • Deelnemers gezocht voor het testen van CMyLife-apps

  Het CMyLife-team zoekt  CML-patiënten  die het online platform CMylife  en de apps die daarbij horen, zes tot negen maanden willen testen. CMyLife is ontwikkeld door het Radboudumc, samen met  CML-patiënten, Hematon  en zorgverleners. Het wil je meer regie geven over ziekte en behandeling.

 • Vierdaagse Nijmegen - Foto Frankwin Peters

  Loop de Vierdaagse voor Matchis

  Heb jij een startbewijs voor de Nijmeegse Vierdaagse en zie je het wel zitten om daarmee een heel goed doel te steunen? Loop mee voor Matchis en ervaar de goede ondersteuning in de voorbereiding én onderweg. 

 • Oudere_Ziekenhuis_Ziek_Begeleiden_Foto_Sarcifilippo

  Onderzoekers UMC Utrecht willen sneller en goedkoper eigen T-cellen tegen AML inzetten

  Onderzoekers van UMC Utrecht gaan op zoek naar een goedkopere manier om T-cellen zo te behandelen, dat ze acute myeloïde leukemie (AML) effectief weten te bestrijden. Daarvoor krijgen de onderzoekers een KWF-subsidie van ruim een half miljoen euro.

 • Hand_Vinger_Hoop_Anker_Liefde_Relatie_Foto_Tu Anh

  AYA-thema-avond over relaties en seksualiteit

  Kanker raakt je op allerlei manieren. Ook op het gebied van relaties, intimiteit en seks. Daarom is er op 6 juni in het UMCG een thema-avond voor AYA's. AYA staat voor Adolescent and Young Adults: jongvolwassenen van 18-35 jaar met kanker. 

Oudere nieuwsberichten

Hematon Nieuws

 • Enquête naar complementaire zorg

  Hematon wil graag weten in hoeverre haar achterban gebruik maakt van complementaire zorg: zorg, bedoeld als aanvulling op de reguliere, medische behandeling. Doe daarom mee aan het onderzoek en vul de vragenlijst in!