Nieuws

Help mee bij de ontwikkeling van een app voor CML-patiënten

Speciaal voor CML-patiënten in Nederland wordt er een app ontwikkeld die helpt om zo normaal mogelijk te leven met CML. Help mee de app te perfectioneren door je mening te geven tijdens de Hematondag Zuid.

Help mee bij de ontwikkeling van een app voor CML-patiënten

CML heeft ingrijpende consequenties voor het leven. Je krijgt met lastige dilemma's te maken als je de ziekte onder controle wilt krijgen, maar ook als je er dagelijks mee moet leven. Om dat leven zo normaal, plezierig en waardevol mogelijk te maken wordt de app Shine ontwikkeld. Dat gebeurt in samenwerking tussen patiënten en het VUmc, met een financiële bijdrage van zorgverzekeraar CZ.

De eerste versie is inmiddels klaar. De ontwikkelaars zijn op zoek naar mensen die de app willen bekijken en hun mening erover willen geven. Wil je daaraan meewerken? Het gesprek duurt ongeveer twintig minuten en vindt plaats tijdens de Hematondag Zuid op zaterdag 7 oktober aanstaande. Heb je vragen of wil je meewerken? Mail naar monique.wienen@hematon.nl of meld je op 7 oktober bij de stand van CMyLife. Vraag naar Koos of Daniël. Wil je nu je mening al kwijt? Mail naar bovenstaand e-mailadres en het Shine-team neemt contact met je op.

Beeld: Jan Vašek