Nieuws

Het najaarsnummer van Hematon Magazine komt eraan!

Kort na het weekend valt de nieuwe Hematon Magazine weer in de bus. Met herkenbare verhalen, interessant medisch nieuws en verrassende rubrieken.

Wachten op Hematon Magazine

Lees bijvoorbeeld het verhaal van de twintigers Siebren en Marieke, die samen volwassen werden met de gevolgen van Siebrens leukemie. Of van Nederlands eerste Tourwinnaar Jan Janssen, die vorig jaar lymfklierkanker kreeg. En dat beroemde chemobrein, dat je geheugen en concentratievermogen aantast, bestaat dat nu echt of is het een fabeltje?

In 'Groeten uit...' vertellen lezers over hun vakantie, en of hun ziekte mee op reis ging. Eddy Kruissink maakte een mooi fotodagboek over de stamceltransplantatie van zijn vrouw Conny en Hematonvrijwilliger Lodie Suiker legt uit wat Hematon te bieden heeft als het gaat om lotgenotencontact.

Wil je voortaan ook het magazine ontvangen? Dat kan! Meld je aan als lid van Hematon. Dat ben je al voor €25,- per jaar. Je krijgt dan vier keer per jaar het blad én uitnodigingen voor interessante bijeenkomsten bij jou in de regio.