Nieuws

Het winternummer van Hematon Magazine is in aantocht!

Rond het weekend valt het nieuwe Hematon Magazine weer in de bus. Met herkenbare verhalen, interessant medisch nieuws en verrassende rubrieken.

Het winternummer van Hematon Magazine is in aantocht!

Maak bijvoorbeeld kennis met Cato-Margo van Rheenen-Peekel. Toen zij ziek werd en een stamceltransplantatie moest ondergaan ontdekte ze dat er weinig informatie op film bestond. Ze besloot daarom vlogs te gaan maken over haar behandeling. Of lees over Hans Lubout en Johan van Essen, allebei in de wait-and-seefase. Hans wilde aanvankelijk alleen zijn naaste familie vertellen dat hij ziek was. En Johan gooit zijn sporten hardlopen en langeafstandswandelen in de strijd om vermoeidheid de baas te worden. Hennie Pander legt uit hoe ze haar leven moest aanpassen door haar multipel myeloom en de behandelingen die ze daarvoor onderging.
Kijk mee met Ester Brama, die vanaf een paar dagen voor haar behandeling tot aan het moment dat ze in remissie was elke dag een foto van zichzelf maakte.
De informatieve verhalen in dit nummer gaan onder ander over de keuze voor het beste ziekenhuis en over de impact van de ziekte op partners. En er is een verhaal over wat je kunt doen en regelen als je te horen hebt gekregen dat je niet meer beter wordt. In het medische gedeelte vindt je een update over ALL.

Wil je voortaan ook het magazine ontvangen? Dat kan! Meld je aan als lid van Hematon. Dat ben je al voor € 25,- per jaar. Je krijgt dan het prachtige boek Ervaringen, vier keer per jaar het blad én uitnodigingen voor interessante bijeenkomsten bij jou in de regio.

Beeld: InspiredImages