Nieuws

Het winternummer van Hematon Magazine komt eraan!

Ga je een drukke kersttijd met veel familie en vrienden tegemoet? Of worden het juist dagen van rust en bezinning? Hoe dan ook, er is vast wel tijd om je een uurtje terug te trekken met het nieuwste Hematon Magazine.

Het winternummer van Hematon Magazine komt er aan - foto Oliver Romero

Op de cover van het winternummer staat Marion. Zij vertelt hoe ze als naaste voor de opdracht staat om haar Harry op allerlei manieren te ondersteunen, maar ook recht te doen aan zichzelf. Een eerlijk verhaal. Giuseppe Billelo overleefde leukemie en wil maar één ding: weer aan het werk. Maar zijn leeftijd en zijn ziektegeschiedenis zitten niet mee. Ties Mellema is saxofonist en net genezen van hodgkin. Hij organiseerde een concert, Hard Reset, waarbij vriendschap en kunst werd gevierd. En Irene Veerman-Plat heeft waldenström en zit in de wait-and-seefase. En dat wordt niet door iedereen herkend als 'ziek'.

Verder lees je een update over agressieve non-hodgkin, blader je in het fotodagboek van Annemieke, die zichzelf in de stilte terugvond na haar leukemie en check je de Vragen en antwoorden over wat je nog mag eten na een stamceltransplantatie en of je beschermd moet vrijen als je TKI's slikt. Wil je voortaan ook het magazine ontvangen? Dat kan! Meld je aan als lid van Hematon. Dat ben je al voor € 25,- per jaar. Je krijgt dan vier keer per jaar het blad, een welkomstpakket én uitnodigingen voor interessante bijeenkomsten bij jou in de regio.