Nieuws

Kijk uit naar het najaarsnummer van Hematon Magazine!

Deze week mag de herfst echt beginnen. Want dan kun je je lekker met het najaarsnummer van Hematon Magazine in de bank nestelen. Het blad valt een dezer dagen door de brievenbus.

Kijk uit naar het najaarsnummer van Hematon Magazine - foto ivabalk

In dit nummer maak je kennis met Leonard. Zijn non-hodgkin zorgde ervoor dat hij in een rolstoel terechtkwam. Maar daar nam hij geen genoegen mee. Hij begon zijn revalidatie en knokte zich letterlijk stapje voor stapje uit de rolstoel. En hij ging verder. Dit jaar liep hij zijn eerste marathon.

Dennis Verweijen kende zijn Anke nog maar kort toen het stel anderhalf jaar geleden te horen kreeg dat Dennis AML heeft. Dat was de start van een duizelingwekkende rit in een emotionele achtbaan. Weinig bleef het jong stel bespaard, maar er waren ook prachtige hoogtepunten. Dennis en Anke trouwden en kregen een wolk van een dochter, Robin.

Verder een update over AML, een fotodagboek over meedoen aan wetenschappelijk onderzoek, verhalen over de communicatie met je arts en over kanker en werk, patiënten die hun steun en toeverlaat in het zonnetje zetten en nog veel meer.

Wil je voortaan ook het magazine ontvangen? Dat kan! Meld je aan als lid van Hematon. Dat ben je al voor € 25,- per jaar. Je krijgt dan vier keer per jaar het blad, een welkomstpakket én uitnodigingen voor interessante bijeenkomsten bij jou in de regio. Tip: als je nu lid wordt betaal je voor dit jaar nog maar
€ 12,50.