Nieuws

Voorjaarsnummer van Hematon Magazine in zicht!

Over een paar dagen valt het nieuwe Hematon Magazine weer in de bus. Met herkenbare verhalen, interessant medisch nieuws en verrassende rubrieken.

Hematon Magazine komt er aan - foto CanStockPhotoInc

Lees bijvoorbeeld het verhaal van olympisch kampioen Maarten van der Weijden, die dit weekend maar liefst 42,2 kilometer zwom om geld op halen voor KWF Kankerbestrijding. In het magazine vertelt hij hoe hij met zijn leukemie omging en welke rol de ziekte nu nog in zijn leven speelt. Maarten is niet de enige medaillewinnaar in dit nummer. Rob Barmentlo won met zijn volleybalteam goud tijdens de World Transplant Games. Voor Petra Marie-Claire is neuropathie geen vervelend bijverschijnsel, maar haar belangrijkste aandoening en aannemer Simon de Visser vertelt over hoe het is om als ondernemer kanker te hebben.

Verder in het blad onder meer: een update over stamceltransplantatie, een essay over passende zorg in de laatste fase en hoe Hematon zorgt dat jij de onderzoeksagenda mee kunt bepalen. Wil je voortaan ook het magazine ontvangen? Dat kan! Meld je aan als lid van Hematon. Dat ben je al voor € 25,- per jaar. Je krijgt dan vier keer per jaar het blad, een welkomstpakket met informatie over je ziekte en behandeling én je wordt persoonlijk uitgenodigd voor de bijeenkomsten die Hematon organiseert.