Nieuws

Zomernummer Hematon Magazine komt eraan!

Volgende week verschijnt de nieuwe Hematon Magazine. Kijk je er ook naar uit?

Hematon Magazine komt er aan - foto Mike Birdy

In het nieuwe nummer drukt Mathilde Levinga, die de zeldzame Hairy-cell leukemie overleefde, iedereen op het hart om van het leven te genieten. 'Het is zo bijzonder om te mogen leven, maak er iets van!'
De jonge Jorrit kreeg te horen wat geen enkele kankerpatiënt wil horen. Hoe ga je met die boodschap om? Het domineesechtpaar Ida en Harke Harkema is dubbel getroffen. Hij heeft multipel myeloom, zij leukemie. En de levenslustige Ludo Bisschops daagde zijn ziekte waldenström uit door er zijn hond naar te vernoemen. Sindsdien reizen Ludo en Waldo met de camper door Europa.
Verder een update over multipel myeloom, een openhartige beschouwing over kanker en seksualiteit en verhaal over de grote verschillen in isolatiebeleid na een stamceltransplantatie tussen de verschillende centra.

Wil je voortaan ook het magazine ontvangen? Dat kan! Meld je aan als lid van Hematon. Dat ben je al voor € 25,- per jaar. Je krijgt dan vier keer per jaar het blad, een welkomstpakket én uitnodigingen voor interessante bijeenkomsten.